Algemene Voorwaarden

Artikel 1 - Levering en betaling
Bestelde producten worden pas verzonden na ontvangst van de gehele betaling. Bekijk de details van het bestelde product voor de actuele levertijd. Voor verzending zijn wij afhankelijk van PostNL en kunnen wij u geen garantie geven over het bezorgen van de bestelling. U kunt kiezen voor een betaling via een overschrijving, de bestelling wordt pas in behandeling genomen na ontvangst van betaling. U kunt ook kiezen voor betaling bij ophalen.

Als wij niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling binnen de gestelde levertijd te verzenden, ontvangt u hier tijdig bericht van. U kunt de bestelling niet annuleren en u krijgt geen geld terug.

Artikel 2 - Prijzen
De prijzen zijn inclusief 21% BTW, inclusief verpakkingsmateriaal en exclusief verzendkosten. Als u de producten niet in een envelop wilt ontvangen, dan komen de kosten van ander verzendmateriaal voor uw eigen rekening, producten die omwille van formaat niet verzonden kunnen worden in een normale envelop zijn hiervan uitgesloten. We zijn een webwinkel en afhankelijk van derden, we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele druk- of zetfouten.
Lautenbach Meubels behoud het recht te allen tijde haar prijzen aanpassen, mits de bestelling nog niet heeft plaatsgevonden.

Artikel 3 - Aansprakelijkheid
Lautenbach Meubels kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten die door derden worden gemaakt. Tevens is de aansprakelijkheid van Lautenbach Meubels beperkt tot het bedrag van de factuur.

Artikel 4 - Garantie en ruilen
Geleverde producten moeten binnen 3 weken op een juiste manier worden gebruikt. Onjuist gebruik is geheel voor eigen risico van de koper en ter beoordeling van Lautenbach Meubels. Indien de tekst van een bestelde sticker of tekstbord niet correct is (anders dan besteld), moet de koper binnen 48 uur contact opnemen met Lautenbachmeubels en binnen 7 dagen de sticker(s) of tekstbord retourneren aan Lautenbach Meubels, en krijgt de koper zo spoedig mogelijk de juiste stickers of tekstbord toegestuurd. Bij het retourneren van een product, zijn de verzendkosten voor de koper.

Artikel 5 - Verzending en risico van het transport
Lautenbach Meubels kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies of schade veroorzaakt door de verzending van de producten.

U heeft de keuze om het product via Post NL te laten verzenden, of om het af te halen naar wederzijdse schriftelijke afspraak binnen 7 dagen na gereed melding.

De kosten voor het verzenden komen voor rekening van de koper. Wij verzenden de producten met de grootste zorg, indien er toch iets kapot is gegaan, vernemen wij dit gaarne binnen 7 dagen na verzending van de bestelling.

Artikel 6 - Herroepingsrecht
Bij levering van producten:
1.Bij de aankoop van producten heeft de koper de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de koper of een vooraf door de koper aangewezen en aan Lautenbach Meubels bekend gemaakte vertegenwoordiger.
2.Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij/zij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij/zij van het herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Lautenbach Meubels retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping
1.Indien de koper gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor rekening van de koper.
2.Indien de koper een bedrag betaald heeft, zal Lautenbach Meubels dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht
1.Lautenbach Meubels kan het herroepingsrecht van de koper uitsluiten voor zover voorzien in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien Lautenbach Meubels duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
2.Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a. die door Lautenbach Meubels tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d. die snel kunnen bederven of verouderen;
e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop Lautenbach Meubels geen invloed heeft;
f. voor losse kranten en tijdschriften;
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2020 Lautenbach Meubels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel